Wyślij zgłoszenie
Wyślij zgłoszenie
Dziękujemy za przesłanie zgłoszenia!
Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola!

Widzisz jakiś błąd lub poradnik nie jest aktualny?

Gdy kupujesz Plan Premium dla konkretnej strony, musisz wiedzieć, że nie jest on na stałe do niej przypisany - można go przenosić pomiędzy stronami stworzonymi w WebWave. Dzięki temu tworząc np. nową wersję istniejącej już strony, można w kilka chwil przenieść opłacony wcześniej Plan Premium.

 

Jeśli z jakichś powodów strona stworzona w WebWave nie będzie już potrzebna i ją usuniesz, opłacony Plan Premium nie przepadnie. W każdym momencie jest możliwość przypisania do niego nowej strony.

 

 

Przenoszenie Planu Premium na inną stronę

  1. W Panelu Webmastera po prawej stronie ekranu w panelu "Plany Premium" kliknij przycisk "Zarządzaj Planami"


     
  2. W nowym oknie kliknij przycisk zmiany przy Planie Premium który chcesz przenieść


     
  3. Wybierz stronę, do której ma zostać przypisany Plan Premium i kliknij „Przełącz”
     
  4. Jeśli podczas przenoszenia planu premium chcesz przenieść również domenę oraz pocztę wystarczy że zaznaczysz opcję "Przełącz również domenę i pocztę"

Jak przenieść Plan Premium pomiędzy stronami

12 stycznia 2017

 Wstecz

Nie udało Ci się znaleźć rozwiązania problemu? Skontaktuj się z nami poprzez chat online lub zapytaj na naszej grupie na Facebooku.

 

Masz pomysł na nową funkcjonalność?  Koniecznie podziel się nim z innymi.

Możesz też się zapoznać z naszym kursem tworzenia dobrych stron.
Do ogarnięcia w jeden wieczór
.

 

PANEL WEBMASTERA

LOGOWANIE

ZACZNIJ TERAZ

Panel Webmastera

Zarejestruj się

Zaloguj się